lørdag den 21. februar 2009

Et par af de første billeder

Her får I lige et par billeder fra min første tid på Cathay Future Children Arts and Culture Center (tror vi nok det hedder). Vi er ved at finde os til rette og nyder ellers den fantastiske udsigt fra niende sal, hvor jeg bor på et kæmpe værelse sammen med Ida. Men jeg vender tilbage med noget mere tekst snart.

Trætte efter en lang rejse. Her er vi sammen med nogle af lærerne, efter at en saxofonist havde spillet velkomstsang for os.

Velkomstmiddag på ankomstdagen. Her har vi lige sat os til bords, så der er kun "et par" retter. Ved slutningen af måtidet var der kommet så mange retter ind, at glasbordet var fuldt. Lækkert :)
Mr. Wangdada ("Onkel Wang") er underchef på Cathay Future og en rigtig grinebidder, der dog ikke kan et ord engelsk. Til gengæld kan han sige "goleroder" og "mæt" - så det siger han som kommentar til næsten alt. Ved siden af ham sidder Mong, foreign language teacher.

Weekendskole hvor børnene på Cathay Future blandt andet lærer at danse rumba, spille trommer, kæmpe kampsport - og male kaligrafi. De er imponerende gode til det hele!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar